Buss till Norrköping

Det är lätt att ta sig till Norrköping med buss, det finns till och med flera olika bussbolag att välja bland. Att resa med buss är dessutom inte bara prisvärt, det är både bekvämt och rogivande. Jämför man med att åka tåg är det lite långsammare, men detta gör inte alltid så mycket, särskilt inte om man har en trevlig busskamrat att dela resan med. En god bok eller surfplatta gör dessutom att resan går fort och plötsligt är man framme vid sin destination – som är Norrköping!

 

Olika bussbolag att välja på

325461-buss-i-skaneDe olika bussbolag som finns att välja på är allt från ÖstgötaTrafiken, Swebus till Nettbuss och Blåklintsbuss. Alla kör både lokalt i Östergötland men erbjuder även långresor och expressresor. Med Swebus kan man ta sig snabbt och enkelt med buss till Norrköping från exempelvis Stockholm med linjerna 830, 844 och 835, med stopp i antingen Södertälje, Linköping eller Nyköping.

 

Med ÖstgötaTrafiken reser du med kollektivtrafiken lokalt inom länet och i just staden Norrköping. Blåklintsbuss gör resor till event och föreställningar, bland i annat Göteborg och Stockholm. Med Nettbuss tar du dig smidigt till Norrköping från städer som Göteborg, Stockholm, Borås, Jönköping och Linköping.

 

Bussar med WiFi

De allra flesta långresebussar är utrustade med WiFi ombord, vilket gör resan ännu trevligare – särskilt om man reser med barn som då kan roa sig med surfplatta. Med hög komfort är det dessutom lätt att slumra till en liten stund och låta chauffören säkert ta dig från en punkt till en annan. På en buss hinner man även ofta boka hotell, läsa på om staden som man är påväg till samt skriva ner en lista på allt man vill se och besöka. Många av bussarna är dessutom mycket mer miljövänliga än för bara tio år sedan, vilket gör att man kan resa med gott samvete samtidigt som det är prisvärt och en härlig upplevelse.