Res hit

3051452-norrkoping-sparvagn-bild-5Det finns många sätt som en kan ta sig till Norrköping på och det både med bil, buss, båt och tåg så det är bara att välja det alternativ som passar dig bäst – fram kommer du oavsett.

Bil

Bilvägen till Norrköping leder längs E4:an och E22, något som gör det enkelt att bila hit oavsett vilken annan plats i landet du åker från. Självklart går det också bra att köra längs mindre vägar, men ett tips då är dock att vara redo med GPS:en och kartbok för även om det är roligt att köra på nya vägar är det inte like kul att köra vilse! Här kan du läsa mer om att ta bilen till Norrköping.

Buss

Många busslinjer leder turer till Norrköping, speciellt när man åker från större städer såsom Göteborg, Stockholm eller Malmö. Och flera alternativ finns att välja på. Tar man till exempel direktbuss kanske det kostar en slant mer än om man skulle välja en buss med många stopp på vägen – det hela handlar om att ta det alternativ man tycker känns bäst, och kom ihåg att bussen alltid är ett miljövänligt val att göra. Här kan du läsa mer om att ta buss till Norrköping.

Båt

Norrköpings hamn är en välkänd handelsplats där mycket av den svenska importen och exporten sker, men hit är det dock inte många passagerarfärjor som styr kosan. Men är man sugen på att båta till Norrköping är det lättast att ta sig hit med egen båt via Arkösund i Norrköpings skärgård och in via Motala ström som rinner genom staden. Här kan du läsa mer om att ta båt till Norrköping.

Tåg

SJ regionaltåg tar dig från, i princip vilken stad som helst i Sverige och hit. Reser du från någon av de större städerna Göteborg, Stockholm eller Malmö kan du dessutom välja flera olika sorters tåg såsom snabbtåg eller tåg med flera anhalter på vägen.